Η ιστορία μας

Τα Rodavgi apartments αποτελούν μια οικογενειακή επιχείρηση στην Χώρα της Άνδρου.

Στην αμμώδη παραλία του Νειμποριού & σε απόσταση 7 μόλις μέτρων από την διαμερίσματα μας μπορείτε να περάσετε ήρεμα και ξεκούραστα τις ημέρες των διακοπών σας κολυμπώντας στα καταγάλανα νερά με θέα το Αιγαίο Πέλαγος.

Με έμφαση στην άνεση, στην πολυτέλεια και τη νησώτικη φιλοξενία τα Rodavgi apartments θα σας προσφέρουν την χαλάρωση που αναζητάτε στην περίοδο των διακοπών σας.

Η θέα του Αιγαίου Πελάγους με το επιβλητικό άγαλμα του Αφανούς Ναύτη να δεσπόζει απέναντι του σήμα κατατεθέν του νησιού σε συνδυασμό με τον ήχο της θάλασσας συνθέτουν ένα σκηνικό ιδανικό που θα σας μαγέψει.

Εγγύηση όλων αυτών παραπάνω αποτελούν τα πολυάριθμα σχόλια των πελατών μας πολλών από των οποίων αποτελούμε την πρωταρχική επιλογή διαμονής κάθε φορά που επισκέπτονται την Άνδρο.

Σε πολύ κοντινή αποστάση από τα Rodavgi apartments βρίσκονται οι παραλίες Παραπόρτι, Γυάλια & Πίσω Γυάλια οι οποίες θα σας μαγέψουν.

Επίσης χωρίς απαραίτητα τη χρήση αυτοκινήτου έχετε τη δυνατότητα να περπατήσετε μέχρι τον πλακόστρωτο πεζόδρομο της Χώρας με τα πανέμορφα σοκάκια & τα αρχοντικά είτε να επισκεφθείτε τις εκάστοτε εκθέσεις ζωγραφικής και φεστιβάλ που διοργανώνονται στο νησί μας με πληθώρα από μουσικές, θεατρικές & καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.